Matot ja kodintekstiilit

Kokosimme yhteen hieman lisätietoa siitä miten pesemme konepestävät ja laakavesipestävät / tasopestävät matot. Voit olla huoleti, tekstiilisi ovat hyvissä käsissä.

Konepestävät matot ja muut tekstiilit

Kaikkien konepestävien mattojen sekä muiden tekstiilien, kuten täkkien ja tyynyjen pesun hinta sisältää:

Tahranpoisto käsittely

Tahrojen käsittely tehdään aina tarkasti käsityönä ja aineiden annetaan vaikuttaa riittävä aika ennen pesua.

Pesu

Pesu suoritetaan aina tuotteen tekstiilin kestämässä maksimi lämmössä. Ohjelmat valikoidaan likaisuuden ja tuotteen arkuuden mukaan. Käytämme joko hajustamattomia tai hajustettuja pesuaineita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kuivaus

Tuotteet lingotaan ja kuivataan 100% kuivaksi, joko kuivaushuoneessa tai rumpukuivaimessa. Kuivaushuoneemme hyödyntää UV-suodatustekniikkaa, joka eliminoi muun muassa hajuja, viruksia ja allergeeneja.

Viimeistely

Kuiville tuotteille tehdään viimeistely ja lopullinen laatutarkastus. Asiakas saa halutessaan tuotteet paketoituna suojaavaan muoviin.

Tasopestävät matot

Kaikkien tasopestävien / laakavesipestävien mattojen pesun hinta sisältää:

Tamppaus

Matoista tampataan hiekka ja irtonainen roska pois. Varsinkin nukkamattojen juureen  kerääntyy ajan kuluessa paljon likaa, jota ei pelkällä imuroinnilla saa pois.

Imurointi

Matot imuroidaan tehokkaalla harjaavalla/ tamppaavalla imurilla, joka irrottaa hyvin esimerkiksi lemmikkien karvat maton pinnasta. Hyvä irtonaisen lian poistaminen ennen pesua on tärkeää ensiluokkaisen laadun saavuttamiseksi.

Tahranpoisto

Tahranpoisto matosta suoritetaan aina tarkoin valituilla ja juuri tietyille tekstiileille tarkoitetuilla aineilla. Tällöin saamme parhaan mahdollisen tuloksen ilman riskejä värien haalistumisesta. Kaikki tahranpoistot tehdään ammattimaisesti käsityönä.

Pesu

Tasopestävien mattojen lämpötila on aina maksimissaan 30 astetta. Pesu suoritetaan koneellisesti harjaavalla pesurilla ja vaativammat tahrakodat käydään käsin läpi.

Huuhtelu

Huuhtelu suoritetaan riittävän isolla vesimäärällä, että kaikki pesuaine ja irronnut lika saadaan pois. Matot lingotaan pesun jälkeen putkilingossa, joka poistaa matoista n. 90% niiden kosteudesta.

Kuivaus

Matot kuivataan 100% kuivaksi kuivaushuoneessa, joka hyödyntää UV-suodatustekniikkaa, joka eliminoi muun muassa hajuja, viruksia ja allergeeneja.

Viimeistely

Matot viimeistellään kuivumisen jälkeen muun muassa hapsujen harjauksella ja irtonukan poistolla. Matot pakataan suojamuoviin asiakkaan niin halutessa.