Pesupalvelut hoivakodeille

Pesu Kaksikko Oy on kokenut ja ammattitaitoinen tekstiilien pesulapalveluiden tarjoaja, joka palvelee myös hoivakoteja. Tarjoamme laadukasta, luotettavaa ja joustavaa palvelua kaikissa tekstiilien pesu- ja huoltotarpeissa.

Ympäristöystävälliset pesuaineemme ja -tekniikkamme ovat tehokkaita ja turvallisia kaikille tekstiileille. Huolehdimme siitä, että käytämme aina tarvittavia pesuaineita ja -tekniikoita, jotta tekstiilit puhdistuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös mahdollisuus käyttää asiakkaan omaa pesuainetta tai valita pesuaine yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Hoivakodeille tarjoamme kattavia tekstiilien huoltopalveluita, mukaan lukien pyykinpesu, mankelointi ja infektiopyykin pesu. Pesemme kaikenlaiset tekstiilit, kuten vuodevaatteet, pyyhkeet, pöytäliinat, keittiöliinat ja vaatteet. Palvelumme on joustavaa, ja voimme räätälöidä sen vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Esimerkiksi pesemme tekstiilit asiakkaan haluamalla tavalla, lämpötilassa ja pesuohjelmalla.

Olemme luotettava ja vastuullinen kumppani hoivakodeille. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja koulutettua, ja meillä on laaja kokemus pesulapalveluiden tarjoamisesta hoivakodeille. Käytämme laadukkaita pesukoneita ja muita laitteita, jotka takaavat hyvän lopputuloksen ja pitkän käyttöiän tekstiileille. Lisäksi olemme joustavia aikataulujen suhteen, joten voimme huolehtia tekstiilien pesusta ja huollosta silloin kun se sopii parhaiten asiakkaalle.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja huolehtimaan siitä, että tekstiilit ovat aina käytettävissä tarvittaessa. Tämän lisäksi meillä on nopeat toimitukset, joten tekstiilit ovat käytettävissä mahdollisimman nopeasti pesun jälkeen.

Pesu Kaksikko Oy on siis erinomainen valinta yhteistyökumppaniksi hoivakodeille, jotka tarvitsevat ammattitaitoista ja luotettavaa tekstiilien pesulapalvelua. Tarjoamme joustavan ja räätälöitävän palvelun, joka vastaa asiakkaan tarpeita ja toiveita. Meidän avullamme hoivakoti voi keskittyä omaan ydintoimintaansa ja olla varma siitä, että tekstiilit ovat aina hyvässä kunnossa ja käyttövalmiina.

Ota yhteyttä meihin, niin kartoitetaan yhdessä juuri teidän hoivakotinne tarpeet ja toiveet. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaalle paras mahdollinen palvelu, jotta asiakastyytyväisyys on taattu.


  • Ammattitaitoista ja luotettavaa tekstiilien pesulapalvelua palvelukodeille.
  • Palvelu on joustava ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
  • Pesulapalvelun käyttö vapauttaa palvelukodin henkilökunnan aikaa ydintehtävien hoitoon.
  • Pesu Kaksikko Oy käyttää laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pesuaineita.
  • Palvelukoti voi olla varma siitä, että tekstiilit ovat aina hyvässä kunnossa ja käyttövalmiina.
  • Pesu Kaksikko Oy hoitaa myös infektiopyykin ammattimaisesti.
  • Yhteistyön tavoitteena on aina tarjota asiakkaalle paras mahdollinen palvelu ja varmistaa asiakastyytyväisyys.