Pukupesula

Pukupesulamme palvelee Tampereella!

Voit tuoda meille pestäväksi kaikkia kemiallisen pesun vaativia asusteita. Arvokkaiden vaatteiden käyttöikä kasvaa huomattavasti, kun niitä huollattaa säännöllisesti. Kemiallinen pesu on erittäin hellävarainen pesumuoto tekstiileille. Kemiallisessa pesussa vaate säilyttää muotonsa täysin eikä kangas pääse kutistumaan kuten vesipesussa. Tämän lisäksi kemiallinen pesu ei haalista tekstiilin värejä lainkaan. Tästä syystä kaikki kemiallisen pesun merkillä varustetut tuotteet on hyvä tuoda meille ammattimaiseen pesuun. Tunnistat kemiallisen pesun vaativan vaatteen pesumerkissä olevasta ympyrästä, jonka sisällä on w-, p– tai f-kirjain.


Kaikki asusteet

Vastaanotamme kemialliseen pesuun esimerkiksi puvut, häämekot, leningit, vanhojentanssipuvut, villakangastakit ja nahkatakit. Meillä on valmiudet pestä kaikki mahdolliset vaatteet ja asusteet priimakuntoon.

Toimitusaika

Meille tuodut vaatteet ja asusteet saat takaisin pestyinä n. 7–14 vrk. sisällä vastaanottamisesta. Voit tuoda pyykkisi meille ilman ajanvarausta. Lisätietoa palvelusta voit kysellä soittamalla, sähköpostilla ja WhatsAppilla!

Laatu

Oikeanlaiset ja laadukkaat pesumenetelmät eri tekstiileille ovat pääasemassa, jotta saavutetaan tahratonta puhtautta. Vaalimme myös kädentyön osuutta, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Kemiallinen pesu eli kuivapesu

Kuivapesu on hyvin samanlaista kuin tavallinen kotipesu, mutta vaatteiden puhdistamiseen käytetään nestemäistä liuotinta veden ja pesuaineen sijaan. Pesuohjelman jälkeen vaate kuivataan höyryttämällä. Kuivapesulla on kaksi selkeää etua vesipuhdistukseen tai ”märkäpuhdistukseen” verrattuna: Vesi turvottaa kuidut. Juuri tämä turpoamisvaikutus aiheuttaa kutistumista ja värin haalistumista monissa vaatteissa. Kuivapesuliuottimet ovat paljon parempia kuin vesi poistaessaan öljyisiä tai rasvaisia jäämiä, jotka ovat monien tahrojen peruskomponentti. Kun vaatteesi on puhdistettu kunnolla, ne viimeistellään käyttämällä vaateprässiä, joka suoristaa tekstiilin paineen ja höyryn avulla. Puvut, leningit, hameet ja jakut pestään usein kemiallisessa pesussa.

Emulsiopesu

Emulsiopesu on toinen vaihtoehto kemiallisen pesun vaativalle vaatteelle. Jotkin vaatteista eivät kestä kemiallista pesua, joten niille suositellaan emulsiopesua. Emulsio pesussa käytettävä pesuaine suojaa tekstiiliä veden haitallisilta vaikutuksilta. Se estää värien haalistumista ja tekstiilin nukkaantumista pesun aikana. Tämä on siis aina hyvä vaihtoehto, jos vaate tarvitsee kuivapesun. Pääosin juhla- tai häämekot, joissa on useita eri kankaita, pestään aina emulsiopesussa. Emulsiopesussa käytetyt pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä.