Työvaatteiden pesut

Ammattimainen pyykkihuolto yrityksellesi

Yrityksen pyykkihuolto kannattaa ulkoistaa sen osaavalle ammattilaiselle. Työvaatteiden käyttöikä pitenee ja yrityksen resurssit voidaan käyttää sen päätoimen parissa. Kuten mikä tahansa vaatekappale, puhtaat vaatteet ovat edustavamman näköiset ja ne päällä työntekijän on mukavampi tehdä töitä. Meillä on jo yli 20 vuoden kokemus yritysasiakkaidemme pyykkihuollosta. Haluamme myös jatkossa palvella niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja konserneja vankalla ammattitaidollamme.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Vaikka haluammekin tuottaa vain parasta laatua, pyrimme tekemään sen kuitenkin järkevään hintaan. Työvaatteet hinnoitellaan yksikköinä, mutta isommista eristä kannattaa pyytää erillinen tarjous. Isommat määrät ovat aina edullisempia pestä.

Yksilöllinen toimitus

Meille voi toimittaa yrityspyykin suoraan toimipisteellemme aikaa varaamatta tai tehdä pyykkihuoltosopimuksen, jolloin noudamme pyykit aina sovittuna ajankohtana. Muovaamme palvelua asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Laadukas pesutulos

Tärkein osa pyykkihuoltoa on tietenkin sen laatu. Erittäin kattavat laitteistomme ja työntekijöiden tietotaito on tae puhtaalle pyykille. Eri aloilla on erilaisia ongelmakohtia, kun kyseessä on työvaatteiden tahrat. Meiltä löytyy arsenaalia näiden käsittelyyn.

”Pesemme kaikenlaisia työvaatteita! Automekaanikon ja metallityöntekijän työhaalareita, siivousalan ja ravintola-alan ammattilaisten työunivormuja. Myös pikeentyneet heijastin takit tulisi pesettää ammattimaisesti, jotta sen suojaavat ominaisuudet pystytään ylläpitämään. ”

Olemme luotettava kumppani nyt ja tulevaisuudessa

Kuulumme Bisnoden hyvän luottokelpoisuuden luottoluokitukseen AA. Tavoitteemme on tarjota yhteistyökumppaneillemme pitkäaikainen ja toimiva kumppanuus tekstiilihuollon tarpeisiin.

Anna tukesi paikalliselle yritykselle

Yrittäjät ja yrittäjyys vievät koko suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa tulevaisuutta. Kun tuet paikallista yritystä se nostaa alueen elinvoimaa ja elinkeinonelämän moninaisuutta.